Adam5811 March 12, 2016

A fost un moment special Betfair sâmbătă. Alberto Contador a condus în ultimul moment al Țării Bascilor la Arrate Hill, iar fanii ar putea să-i facă nebunie. La urma urmei, a fost, poate, ultima dată când i-au văzut idolul la cursa lor. Cred că ar putea fi cel mai bun din lume, iar de la anii amatori am avut o legătură puternică cu acest loc “, a spus spaniolul de 31 de ani la final. fanii au avut deja un avans de 46 de secunde pe primul adversar! El a pierdut mai mult de jumătate, dar a fost suficient Betfair pentru prima sa victorie generală în acest an. “Este minunat să câștigi din nou.Țara Bascilor este o cursă extrem de dificil de controlat, o mie lucruri se pot întâmpla aici. Când mă uit la asta, e incredibil că am câștigat. Aș vrea să dau această victorie fanilor și lui Oleg Tinkov pentru sprijinul, pasiunea și construirea acestei echipe. Este victoria lui “, a spus spaniolul,” și apoi a venit întrebarea de a-și continua cariera…

Începutul sezonului

” Am două opțiuni în mintea mea: una este continuarea (în carieră) dacă văd ceva similar cu Tour 2014 > (nu a terminat din cauza căderii la etapa a zecea a turneului) , iar al doilea pentru a stabili un profit. Cu toate acestea, acest lucru va fi foarte dificil și Betfair va necesita un buget de aproximativ 15 milioane de euro.La un nivel diferit de cel de la World Tour, nu ar fi meritat “, a spus Contador la jumătatea lunii februarie. Și a început sezonul ca și cum ar fi ultimul lui. Unii fani chiar și-au pierdut Betfair ponturi timpul în Spania pentru a-și vedea idolul la fiecare cursă pe care o vor concura în acest an. Dar nu a fost dezamăgit, deoarece nu a concurat timp de aproape o jumătate de an. “De aceea nu-l putem cere să aibă o formă perfectă în prima cursă a sezonului”, a declarat Steven de Jongh, directorul sportului Tinkoff, și-a cerut scuze Betfair pentru mentorul său.Când spui Contador, înseamnă să câștigi pentru fani. “Nu mă antrenez pe locul doi”, spune spaniolul. , probabil că va câștiga. Așa a trebuit să se închine lui Geraint Thomas cu doar patru secunde.

Incet a intrat Betfair in ritm. O săptămână mai târziu a apărut în Catalonia, a vrut să curgă din nou, a vrut să câștige sezonul pentru prima dată. Dar în a patra etapă nu era suficient pentru un mic Quintan columbian. “În primul rând, Dan Martin, apoi Van Garderen, a atacat Betfair pe Zakarin, urmat de mine. Dar apoi Richie Porte, urmată de Quintana și apoi de mine din nou.În acel moment am încercat să mă răsucesc, dar Nairo a atacat din nou. Era imposibil să-l prind “, un campion dublu la turneu a descris situația drumului din punctul său de vedere. Până când se părea că Peter Sagan, câștigând în acel moment clasicul Gent-Wevelgem, ia dat sceptrul celui de-al doilea etern. Cursa pentru a ataca în fiecare etapă.Cine altcineva ar trebui să depună mărturie pentru acest tip de curse, dacă nu pentru el? “Voi vedea ce sunt picioarele Betfair mele, dar, desigur, aș vrea să câștig aici pentru a patra oară” o altă luptă a lui Contador și a lui Quintana, dar de data aceasta tânărul columbian nu a fost la fel de bun ca în Catalonia acum o săptămână. În schimb, colegul său, Sky Luis Sergio Henao, a luptat pentru tronul basc cu spaniolul. Dar el nu a fost suficient de bun pentru ciclistul spaniol. Astfel, Contador a avut o prima mare parte a sezonului – el a fost printre Betfair primele trei la fiecare cursa la care a aparut. Și ultima din Țara Bască a câștigat. “Pentru a fi sincer, urăsc două locuri. Mă antrenez să câștig. După două locuri pe locul doi la Paris-Nice și Catalonia, aceasta este o victorie frumoasă.Este bine sa incheiem prima Betfair parte a sezonului asa si in cele din urma sa plecam la tabara de munte inainte de turneu “, a admis el.

Să ne întoarcem la conferința de presă.

Deci, Alberto, chiar o să terminați anul acesta? Am vorbit despre asta cu familia și cartierul meu și am aflat că îmi place ce fac. Am renunțat complet la gândurile sfârșitului. Mă voi bucura de curse și o dată voi termina fără avertisment. Nu vreau să dau Betfair niciun termen limită “, câștigătorul proaspăt a zâmbit. Și toată lumea a fost ușurată. Nimeni nu a recunoscut pe deplin că câștigătorul celor șapte Grand Tour ar fi într-adevăr atârna bicicleta pe unghii după sezon.Dar până când marele campion a admis acest lucru, a trebuit Betfair să se țină cont de el.

Vestea lui Velonews, Dan Wuori, a apărut pe Twitter: “Uită-te la asta. În cele din urmă Alberto Contador a decis să nu renunțe. Ați auzit asta, Fabiane Cancellaro? “El a sugerat anunțarea unei alte cariere celebru a ciclistului în acest an. Conador a recunoscut apoi că Betfair nu a fost o chestiune de o zi, ci un gând lung. “Nu că am câștigat astăzi, într-adevăr nu. El continuă să curse “, a explicat el, iar acum are câteva zile libere înainte de a se întoarce la topul sezonului” Tour de France “din acest an, pe care Betfair încearcă să-l câștige pentru a treia oară în cariera sa. “Cred că pot face mult mai bine.Am terminat prima parte a sezonului la un nivel bun, și mai ales fizic și mental proaspăt. Acum mă Betfair odihnesc și apoi mă întorc în pregătire “, a planificat el.