Adam5811 October 26, 2016

1xbet pariuri online Romania

Principala casă de pariuri sportive oferă cu siguranță cele mai bune cote, dar nu și cel mai bun serviciu pentru clienți. Am analizat asistența pentru clienți 1xbet și diferitele modalități de a ajunge la acesta.

Cum să contactați serviciul pentru clienți 1xbet?

Printre liderii în clasamentul operatorilor de pariuri sportive pentru calitățile sale de pariuri online Romania neegalat, în special în ceea ce privește cotele de pariuri, 1xbet era de așteptat să păstreze aceeași linie de conduită pentru serviciul pentru clienți ca și concurenții săi 1xbet și 1xbet. Din păcate, acesta nu este cazul. În afară de o adresă de e-mail de asistență 1xbet: support@1xbet.fr, nu veți găsi alte mijloace de a contacta serviciul pentru clienți 1xbet. Fără mesagerie instantanee și mai ales fără linie telefonică telefonică ci un fax 01 45 50 19 89. Dar poate dacă îți încerci norocul postând un mesaj pe rețelele de socializare ale casei de pariuri, un consilier îți va răspunde.

De ce să contactați serviciul pentru clienți 1xbet?

Dacă sunteți nou în pariurile sportive online, nu ezitați să consultați secțiunea noastră online „ghidul pariorilor” înainte de a contacta serviciul pentru clienți 1xbet dacă întâmpinați prima dificultate. Putem răspunde la întrebarea dvs. și într-unul dintre articolele noastre. Dacă după ce v-ați făcut propriile cercetări, vă aflați în continuare în dificultate, veți putea trimite un e-mail consilierului 1xbet.

Probleme cu contul online

Contul dvs. online încă nu este activ? Ați trimis casei de pariuri documentele justificative valabile? Nu veți putea primi codul dumneavoastră confidențial pentru a vă valida contul dacă nu furnizați actele bancare și actele personale de identitate. Trebuie să fiți major și să locuiți în Franța sau în Europa. Ți-ai verificat spam-ul? Este posibil ca operatorul 1xbet să fi încercat să vă contacteze fără succes. Dacă, cu toate acestea, contul dvs. nu este încă activ sau pare blocat, nu ezitați să contactați un consilier 1xbet pentru a vă clarifica problema.

Retrageri și depuneri de bani pe 1xbet

De îndată ce vă înregistrați pe site-ul de pariuri sportive 1xbet, veți putea să vă gestionați limitele de depunere și de stabilire a banilor. Doriți să modificați aceste informații și nu funcționează? Veți putea solicita ajutor prin e-mail de la asistența 1xbet. De asemenea, veți putea afla despre orice taxe impuse atunci când utilizați un portofel electronic, de exemplu. Unele case de pariuri interzic retragerile de numerar peste o anumită limită, așa că nu ezitați să întrebați dacă aveți dificultăți.

Griji cu bonusurile

1xbet oferă clienților săi fideli în calitate de lider un serviciu de loialitate foarte interesant, precum și o ofertă de bun venit mai mult decât tentantă pentru orice nouă înregistrare într-o gospodărie. Dacă întâmpinați dificultăți în obținerea acestor beneficii, nu ezitați să consultați secțiunea noastră dedicată bonusurilor 1xbet. Dacă nu puteți găsi răspunsul la întrebările dvs., contactați fără întârziere un consilier 1xbet prin e-mail.

Probleme de jocuri de noroc

Dacă vă simțiți din ce în ce mai izolat social și jocurile de noroc care au fost cândva divertisment sunt acum o obsesie, este posibil să puteți solicita ajutor de la un consilier Wiinamax. Într-adevăr, este posibil să suferiți de sindromul dependenței de pariuri și jocuri de noroc. Asistența pentru clienți 1xbet vă poate ajuta, oferindu-vă o excludere temporară sau permanentă de pe site, de exemplu. De asemenea, ei vă vor putea direcționa către un serviciu de ajutor pentru jucătorii cu probleme.

Liderul pariurilor sportive din punct de vedere al cotelor are și versiunea sa pentru telefoane mobile și tablete digitale. Am făcut bilanțul aplicației 1xbet în versiunea sa de pariuri sportive, diversele sale funcții, dar și avantajele sale pentru pariorii care doresc să fie nomazi.

Cum funcționează aplicația mobilă 1xbet?

Aplicația mobilă 1xbet combină pariurile sportive și pokerul și este disponibilă pentru descărcare gratuită pentru sistemul Android și IOS, la fel ca cea a concurentului său 1xbet. Odată descărcat, veți putea selecta pariuri sportive. 1xbet TV este disponibil ca opțiune pe pagina de pornire. De asemenea, veți găsi toate viețile în hol. Opțiunea grilă de pariuri este și ea reprezentată în această aplicație, ca și în cea a concurentului său 1xbet.